Vi efterfrågar maskiningenjörer i Malmö

Publicerad:
2018-06-13
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201087637
Sista ansökningsdag:
2018-07-03
Kontakt:
Tim Nilsson
Dfind Science & Engineering efterfrågar mekanikingenjörer, juniora och seniora förmågor för uppdrag inom bland annat mekatronik, konstruktion, produktutveckling, energieffektivisering, energiproduktion och förbättringsarbete.

Är du nyfiken på din nya utmaning eller är det dags att ge sig ut i arbetslivet? Vi på Dfind blir gärna din samarbetspartner i karriärslabyrinten. Som experter inom ingenjör- och naturvetarsegmentet arbetar vi tillsammans med många intressanta företag och erbjuder en hel rad av varierande tjänster.

Vi söker dig, som är professionell, social och med en nytänkande förmåga!

Du:

• Är antingen Civil- eller Högskoleingenjör inom berört område.
• Har god teknisk förståelse och ett tekniskt intresse.
• Är professionell med en glöd för utveckling och förbättring.
• Vill skapa värde med ett gott förhållningsätt till affärer och kunder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Plats: Skåne

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-07-03

För mer information kontakta Tim Nilsson, Tim.Nilsson@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering och urval sker löpande, så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Nyckelord: Produktutveckling, produktinnovation, energieffektivisering, logistik, mekatronik, CAD, Hållfasthet, programmering.